top of page
The Color Industry in Keerbergen

PROFESSIONELE PLAATSING VAN PARKET EN LAMINAAT

EXCLUSIEF MAATWERK VERZEKERD

Een degelijke vloerbekleding is de kers op de taart van een geslaagd nieuwbouw- of renovatieproject. Waarom niet kiezen voor parket of laminaat? Daarbij is The Color Industry in Keerbergen de specialist die uw parket of laminaat vakkundig plaatst volgens de regels van de kunst.

COMBINATIE VAN MAATWERK EN ERVARING

Voor een deskundige plaatsing van het door u gewenste vloermateriaal is precisie van cruciaal belang. Dankzij The Color Industry in Keerbergen geniet u van het beste resultaat. Dat garanderen we door de jarenlange ervaring met de plaatsing van laminaat en parket. Daarvoor werken we alleen met de beste materialen en zetten we de modernste technieken in.

Parket en laminaat
achtergr2.jpg

GARANTIE OP KWALITEIT

Parket en laminaat zijn allebei kwalitatieve vloerbedekkingsmaterialen. Parket is massief hout waarin je de originele houttekening mooi ziet terugkomen. Dit materiaal staat garant voor een warme en duurzame uitstraling. Laminaat bestaat uit een print op samengeperst composietmateriaal. In beide materialen kiest u uit een ruime waaier aan kleuren en houtsoorten. Laat u daarbij deskundig begeleiden door The Color Industry in Keerbergen.

CONTACTEER ONS MET UW VRAGEN

Bent u op zoek naar een professionele plaatser van parket en laminaat? Dan zit u goed bij The Color Industry. Wij komen graag bij u langs om de noodzakelijke werken te bekijken en maken op basis van dat bezoek een vrijblijvende offerte op. Zo weet u meteen waaraan en waaraf. Stel ons al uw vragen en geniet van een onberispelijke service die uw nieuwbouw- of renovatieproject naar een hoger niveau brengt.

STEL ONS UW VRAGEN

Op zoek naar een expert voor de plaatsing van parket of laminaat? Neem dan snel contact met ons op!

bottom of page