top of page
The Color Industry in Keerbergen

GA VOOR MORTEX, DECORATIEVE SIERPLEISTER

ALS HET WAT SPECIALER MAG

Wie op zoek is naar meer dan standaard geschilderde muren komt bij The Color Industry in Keerbergen beslist niet van een kale kermis thuis. Dankzij onze specialiteit in Mortex en stuc deco bieden we meer dan alleen de traditionele schilderwerken. Deze decoratieve sierpleisters zorgen ervoor dat uw wanden, vloeren, plafonds en keuken- en badkamermeubels een heel eigen look-and-feel krijgen.

VOORDELEN VAN MORTEX

Mortex is een decoratieve sierpleister op basis van cement en kalk die u voor vele stijlen kunt inzetten. Landelijk, modern of eerder klassiek? Met Mortex wordt het allemaal mogelijk. Deze sierpleister is slijt-, kras- en scheurvast en bovendien naadloos en waterdicht. Dankzij de hittebestendigheid van deze sierpleister is hij perfect te combineren met vloerverwarming.

Mortex
achtergr2.jpg

GA VOOR MORTEX

Bent u op zoek naar een specialer effect dat uw interieur net wat anders maakt dan het resultaat dat 'gewoon' schilderwerk geeft? Dan is een decoratieve techniek zoals Mortex zeker het overwegen waard. Bij The Color Industry in Keerbergen hebben we jarenlange ervaring in het aanbrengen ervan en weten we perfect welke afwerking we hiervoor moeten voorzien. Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden die Mortex biedt voor uw woning? Dan adviseren we u graag wat specifieker.

STEL ONS AL UW VRAGEN

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Mortex uw nieuwbouw- of renovatieproject kan bieden? Steek dan zeker uw licht eens op bij The Color Industry in Keerbergen. We komen graag bij u langs om samen alle opties te doorlopen. Zo hebt u meteen een helder beeld van hoe we uw woning boosten met Mortex. 

CONTACT

Wilt u meer weten over de decoratieve sierpleister Mortex en de opties voor effectverven die The Color Industry in Keerbergen u biedt? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page