top of page
The Color Industry in Keerbergen

SCHILDER- EN BEHANGWERKEN IN KEERBERGEN EN BREDE REGIO

OOK SPECIALE EFFECTVERVEN VOOR CREATIEF RESULTAAT

Bij The Color Industry in Keerbergen zit u goed voor professionele schilder- en behangwerken voor binnen en buiten. Wij voeren al uw schilderwerken binnen en buiten feilloos uit en garanderen een schitterend resultaat waarvan u nog jaren geniet.

SCHILDEREN OP TOPNIVEAU

Een goede schilder vinden die uw wensen feilloos en binnen de verwachte timing uitvoert is niet altijd gemakkelijk. Met The Color Industry in Keerbergen weet u altijd waaraan en waaraf. Wij maken werk van gedetailleerd schilderwerk waarbij we eerst nauwgezet luisteren naar al uw wensen en ze daarna in de praktijk omzetten met de beste verf van de allerhoogste kwaliteit. Voor elk project liggen de vereisten anders. Het is dan ook de grote troef van The Color Industry in Keerbergen dat we uw bouw- of renovatieproject correct inschatten en de juiste methodes inzetten voor een optimaal resultaat.

Schilderen op topniveau
achtergr2.jpg

SPECIALIST IN BEHANGWERKEN

Vele mensen kiezen vandaag voor schilderwerk om hun muren een eigentijdse kleur te geven. Maar ook een combinatie met behang doet vaak wonderen om uw woning van een unieke uitstraling te voorzien. Ook voor die behangwerken doet u een beroep op de expertise van The Color Industry in Keerbergen. We begeleiden u bij de keuze voor het meest geschikte behangpapier en garanderen een feilloze werkwijze zodat de ideale combo met het schilderwerk een feit is.

OOK EFFECTVERVEN

Ook als het net een tikje specialer mag zijn, bent u bij The Color Industry in Keerbergen aan het goede adres. We gebruiken speciale effectverven zoals stucverven of Mortex. Met die decoratieve sierverven bereikt u een specialer effect dat uw eigen stijl prima tot uiting laat komen in een smaakvolle inrichting.

STEL ONS UW VRAGEN

Bent u op zoek naar een ervaren schilder? Neem dan snel contact op met The Color Industry in Keerbergen. Wij verzorgen al uw schilder- en behangwerken met de grootste zorg en toveren uw woning om tot een pareltje waarvan u nog uiterst lang geniet.

Wilt u onze schilder- en behangwerken ontdekken? Contacteer ons dan snel.

bottom of page